Snel, betrouwbaar, duidelijk

MSI DIRECT – “Direct Results, Direct Action”

Advertising Insight

Bereikt uw campagne uw doelgroep, dringt de boodschap door en heeft de campagne het gewenste effect? Met MSI Direct REACH heeft u de beschikking over een instrument dat snel en accuraat meet wat het bereik en het effect van uw reclame is.

Coming soon

Pack Test

De verpakking van een consumentenproduct is een essentieel communicatie instrument dat de consument product-gerelateerde informatie, maar ook emotionele waarden verstrekt tijdens het koop en besluitvormingsproces.

Coming soon

Brand Equity

Brand equity (merkwaarde voor klanten) is de mate waarin een merk in de ogen van de klant waarde toevoegt aan een product, dienst of organisatie.

Coming soon

Churn Risk

Door verzadigde markten en intensieve concurrentie beseffen veel bedrijven dat klanten hun meest waardevolle bezit zijn. Het is van eminent belang om het churn risico van bestande klanten te verkleinen. Churn is feitelijk een klant die ‘afhaakt’ en dus het bedrijf of het merk verlaat.

Coming soon

NPS

Het meten van klanten tevredenheid en klantloyaliteit. Een eenduidige en gemakkelijk interpreteerbare klantentevredenheidsscore die in de tijd en/of tussen verschillende sectoren kan vergeleken worden.

Coming soon