Snel, betrouwbaar, duidelijk

MSI DIRECT – “Direct Results, Direct Action”

Contact

Package test

De verpakkingstest van MSI Direct geeft inzicht in de waardering en functionaliteit van een verpakking. Met de uitkomsten zie je wat mogelijk te verbeteren valt aan de verpakking zodat deze nog beter aansluit op de behoefte van de gebruiker. De verpakkingstest is een kwantitatief onderzoek onder een representatieve doelgroep van Nederland 18+.

Starten

Pretest

Met de pre-test van MSI Direct test je of je reclame uitingen voldoen aan de voorwaarden van effectieve communicatie voordat je start met je campagne. De volgende mediumtype uitingen kunnen worden getest: tv commercials, video’s, (dynamische) banners, printuitingen, outdoor uitingen en radiocommercials. De pre-test is een kwantitatief onderzoek onder een representatieve doelgroep van Nederland 18+.

Starten

PSR Communication

Met de Propositie Communicatie test van MSI Direct wordt het overkoepelende communicatie idee voor een campagne getest. De test laat het potentieel en de effectiviteit van het idee zien voordat er reclame-uitingen tot in detail worden uitgewerkt. De propositie test is een kwantitatief onderzoek onder een representatieve doelgroep van Nederland 18+.

Starten

PSR Product

Met de Propositie Product test van MSI Direct wordt de levensvatbaarheid van een nieuw idee/product/dienst aan het begin van de ontwikkelingsfase getest. De uitkomsten geven inzicht in het potentieel van het idee/product/dienst en eventuele verbeterpunten voordat er grote investeringen worden gedaan. De propositie test is een kwantitatief onderzoek onder een representatieve doelgroep van Nederland 18+.

Starten