Survey Design

image

Het MSI-ACI's Survey Design Center

Het komt voor dat het survey design door tijd- en/of geldgebrek te weinig aandacht krijgt. Ons Survey Design Center is er om u te helpen. U krijgt betere en effectievere vragenlijsten die het onderzoeksresultaat sterk verbeteren.


Verlaag de onderzoekskosten, krijg hogere response rates en betere resultaten. Start vandaag nog met het Survey Design Center !

image

Wij ontwikkelen surveys waar u trots op kunt zijn!

Survey design gaat veel verder dan alleen het maken van een goede visuele ervaring. We hebben bewezen oplossingen nodig die de data-kwaliteit verbeteren en tevens op alle apparaten werken. Al onze oplossingen worden ontwikkeld, getest en voortdurend onderhouden door onze experts in huis.

  • Interactieve en ergonomische vraag typen die zowel voor muis als touch werken.
  • Vragenlijsten die op alle apparaten en schermformaten werken.
  • Ondervraagden betrokken en gemotiveerd houden.
  • Verminderen van verdacht gedrag (zgn. straightliners en speedsters).

Goed ontworpen vragenlijsten zorgen voor een beter resultaat.

image

Survey Design Score

Om uw onderzoek tot een succes te maken is de belangrijkste factor dat wij uw project goed begrijpen. Voor dat we met programmeren beginnen bepalen we de Survey Design Score. Deze geeft ons een gedetailleerd verslag van wat we moeten verbeteren en waar kansen liggen om uw project succesvol te maken. Op basis van content-, interactie- en visueel ontwerp maar ook aan de onderzoek eisen voor uw specifieke project. Door het implementeren van de verbeteringen uit de Survey Design Score bespaart u tijd en kosten.

image
Meer Weten? Neem contact op.
Jaap de Graaf
Research Consultant