Research Services

Flexibele Dienstverlening

Bij MSI-ACI draait alles om u. Wij hebben onze organisatie zo ingericht dat wij u in alle fasen van het onderzoeksproces kunnen helpen. U kunt daarbij kiezen om alles zelf uit te voeren via onze onderzoekssoftware, u kunt alles bij ons uitbesteden of we kunnen u bij bepaalde onderdelen ondersteunen.
Hieronder treft u een aantal van onze diensten aan.

image

Cross-device onderzoek

Hoewel veel respondenten vragenlijsten inmiddels invullen op mobiele devices, worden de meeste onderzoeken nog ontworpen voor desktop computers.

Bij MSI-ACI kunnen wij u helpen om uw vragenlijsten aan te passen zodat deze op alle platformen beschikbaar zijn waarmee u een veel grotere response kunt halen.

Onze methodologen zorgen ervoor dat de resultaten van de verschillende devices vergelijkbaar zijn.

image

Een standaard oplossing is niet genoeg

Standaard oplossingen voor de hedendaagse complexe marketing uitdagingen werken al lang niet meer. Daarom werken we bij MSI-ACI met state of the art methodologiën die voor elke klant op maat worden gemaakt om;

 • Doelgroepen en markten te profileren en te leren begrijpen op basis van attitudes, product gebruik, gedrag en psychologische profielen
 • Prijs en marges te optimaliseren door gebruik te maken van discrete choice analyses
 • Product ontwikkelingen te optimaliseren door meer inzicht te geven in gewenste features, prijsstrategie en verwachte omzet
 • Schap positie te verbeteren met een innovatieve techniek om SKU groepen te bouwen of opnieuw vorm te geven
 • Te globaliseren of te lokaliseren, met behoud van merkwaarde, door het analyseren van de groei en de behoefte in emerging markets.

Research Platforms

Research Platforms

Research Platforms geven de mogelijkheid om een continue interactie te verzorgen met uw doelgroepen, uw klanten, uw leveranciers en uw partners. We gebruiken onze speciaal ontwikkelde software om de communities naar uw wensen voor u te bouwen. Vervolgens werven wij de deelnemers, onderhouden de site voor u en zorgen ervoor dat er regelmatig contact is met de deelnemers.

Het platform wordt meestal gebouwd in de look and feel van uw bedrijf en kan volledig aan ons worden geoutsourced. Wij verzorgen het onderzoek zodanig dat de resultaten u beter en meer inzicht geven in uw doelgroep en sluiten de data desgewenst aan bij uw database met klantgegevens.

Maximaal gebruik van klant inzichten

Een Research Platform maakt het mogelijk om een directe continue onderzoeksdialoog te starten met klanten en/of prospects, op zo'n manier dat u de resultaten direct kunt toepassen en kunt gebruiken om uw bedrijfsstrategie te bepalen.

Het platform zorgt tevens voor een betere klantenbinding en kan het klantgevoel versterken en de merkbeleving vergroten

 • Snel en kostenefficient onderzoek onder uw belangrijkste doelgroep(en).
 • Volg uw klanten in de tijd en gebruik de resultaten van het onderzoek om de consumenten lifecycle in kaart te brengen.
 • Integreer informatie van verschillende studies en link de gegevens met uw interne klantenbestand.
 • Krijg betere kwalitatieve en etnografische inzichten.
 • Verrijk de informatie over uw doelgroepen met profielen, waardenmodellen, gedrag, media consumptie etc etc
 • Verbeter uw inzicht in het gedrag, de leefomgeving en de motivaties van uw klanten of doelgroep.
image
Meer Weten? Neem contact op.
Paul Ansems
Sr. Research Consultant

We hebben uitgebreide kennis van traditionele data collectie technieken. We zijn gefocust op details in onderzoek die het verschil kunnen maken en gebruiken strikte kwaliteitsnormen als het aankomt op sampling