FlexPanel

image

Snelle en gemakkelijk toegang tot 's werelds grootste online access platform

Goed Veldwerk en goede respondenten zijn onmisbaar voor een optimaal onderzoeksresultaat. Gebruik van het juiste panel voor het juiste onderzoek is dus essentieel.

MSI heeft FlexPanel technologie ontwikkeld, een technologie die u de mogelijkheid geeft om verschillende panels met elkaar te mixen en te gebruiken, waarbij wel gebruik wordt gemaakt van één gecontroleerd platform. Flexplanel rekent af met de ‘online panel effecten’ zoals scheefheid, respondentvermoeidheid en panel professionals en geeft tegelijkertijd toegang tot een haast onbeperkt sample.
Door gebruik te maken van de FlexPanel technologie krijg je, in vergelijking met het gebruik van maar 1 panel provider, veel betere onderzoeksresultaten zonder de extra kosten.

image

Wereldwijde Dekking

Met FlexPanelTechnology hebt u toegang tot meer dan 15 miljoen consumenten wereldwijd vanaf een single platform en dat aantal neemt met de dag toe.

FlexPanel is aanwezig in meer dan 100 landen. Wilt u weten of FlexPanel ook aanwezig is in de landen die u nodig hebt? Neem dan contact met ons op.

Onze Panel Partners

Door gebruik te maken van onze FlexPanel technologie krijgt u veel betere resulaten dan wanneer u een panel provider gebruikt, zonder extra kosten. FlexPanel werkt alleen samen met gecertificeerde panel partners. Eventueel kunt u ook nog uw eigen sample toevoegen aan FlexPanel.

image
Meer Weten? Neem contact op.
Rodney Tiesselinck
C.O.O.